Persoonsbewaking

schildWaarom persoonsbewaking?

Helaas zijn bedreiging, afpersing, diefstal en zelfs stalking zaken waar u of uw werknemers te mee te maken kunnen krijgen. Vooral als directeur of directielid van een onderneming, een vermogend of een publiek bekend persoon is persoonlijke veiligheid van groot belang. Door een veelvoud van ontwikkelingen en gebeurtenissen, is persoonlijke beveiliging voor velen een serieuze overweging geworden. Ook de gezinsleden mogen niet worden vergeten.

 

In samenwerking met een aantal professionele partners kunnen wij u een breed pakket van persoonsbeveiligingsdiensten aanbieden.

 

In deze tijd met toenemende criminaliteit en daarmee samenhangende bedreiging en grof geweld, zoeken personen die door hun bekendheid en / of functie mogelijk extra gevaar lopen, naar de juiste oplossingen om persoonlijk beveiligd te worden. Daarom wordt steeds vaker gekozen voor Persoonsbeveiligers. Een Persoonsbeveiliger / Begeleider verzorgt onopvallend de complete persoonlijke beveiliging en begeleiding voor succesvolle personen, zoals zakenmensen, politici, industriëlen, topsporters en artiesten.

Hiervoor kan de Persoonsbeveiliger of Begeleider bij verschillende gelegenheden en op verschillende plaatsen ter wereld worden ingeschakeld, zoals bij concerten, congressen, vergaderingen, tentoonstellingen, beurzen, etc.

Wenst u meer informatie over deze specialistische dienst, neem dan contact met ons op. Uiteraard zullen wij uw vraag vertrouwelijk en discreet behandelen.

Volg ons op onze socials:

       

Hoofdkantoor

IJweg 505 I
2143 CL Boesingheliede

Route

T: 020-6595558
F: 020-6592017

E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Openingstijden

maandag - vrijdag
08.00 uur tot 17.00 uur