Doormelding (meldkamer, GSM)

police

Het signaleren van een inbraak of onraad bij uw bedrijfspand is één ding, maar daarna wilt u natuurlijk wel dat er wat met die signalering gedaan wordt.

 

Daarvoor kunt u gebruik maken van een doormelding naar een meldkamer. Wij werken met een aantal verschillende meldkamers, die allemaal 24 uur per dag en zeven dagen per week bemand zijn. Hierdoor weet u zeker dat er wat gedaan wordt met een melding van inbraak.

 

U kunt gebruik maken van diverse diensten van een meldkamer. U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om bij een inbraakmelding de meldkamer telefonisch contact op te laten nemen met een door u opgegeven reeks van telefoonummers, zodat U, uw medewerkers of andere personen in de directe omgeving van uw pand actie kunnen ondernemen. Een andere mogelijkheid is om na een inbraakmelding een surveillant van de  meldkamer in te schakelen, zodat deze ter plekke kan gaan om de situatie te beoordelen. Indien noodzakelijk schakelt de surveillant de nodige hulpdiensten in.

 

Met een abonnement op een meldkamer, bent u er in ieder geval van verzekert dat er iets gedaan wordt met de melding, ook als u zelf niet in de buurt bent. Wij adviseren u graag over een passend pakket bij één van de bij ons aangesloten meldkamers.

Volg ons op onze socials:

       

Hoofdkantoor

IJweg 505 I
2143 CL Boesingheliede

Route

T: 020-6595558
F: 020-6592017

E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Openingstijden

maandag - vrijdag
08.00 uur tot 17.00 uur