Alarmsystemen (inbraak)

alarm2Alarminstallatie bedrijven, winkels, scholen en instellingen

Met een alarmsysteem wordt uw pand electronisch beveiligd. Een gebruiksvriendelijk codebediendeel zorgt ervoor dat u de alarminstallatie geheel of gedeeltelijk kunt in - en uitschakelen, alarmen van nooddeuren kunt uitschakelen etc. De detectoren zijn voorzien van de modernste electronica en software voor betrouwbare detectie en absoluut ongevoelig voor stoorbronnen.
Via internet, GPRS, ISDN of analoog kunnen de systemen doormelden naar de meldkamer.

Samen met u wordt een beveiligingsplan opgesteld. Elk object vraagt om een eigen benadering betreffende organisatorische, bouwkundige en electronische maatregelen. Dit resulteert in een beveilingsklasse-indeling en een plan van aanpak.

Opleverbewijs

Dit certificaat is voor u en uw verzekeringsmaatschappij het bewijs dat uw alarminstallatie bestaat uit door het CCV-gecertificeerde producten en is aangelegd door een erkend beveiligingsbedrijf. De producten voldoen aan Borg klasse 1,2 en 3. Met dit opleverbewijs kunt u, afhaneklijk van uw verzekeringsmaatschappij, korting krijgen op uw verzekeringspremie.

Doormelding Alarmcentrale

Iedere melding van onze alarmsystemen kan worden doorgemeld aan een van de met ons samenwerkende alarmcentrales. Bij een inbraakalarm worden direct de sleutelhouders gewaarschuwd, ook kan een surveillant ter plaatse worden gezonden om de situatie te beoordelen en eventueel hulpdiensten in te schakelen.

Volg ons op onze socials:

       

Hoofdkantoor

IJweg 505 I
2143 CL Boesingheliede

Route

T: 020-6595558
F: 020-6592017

E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Openingstijden

maandag - vrijdag
08.00 uur tot 17.00 uur