Paniekalarm (overval, bejaarden)

stop

Het ouderen alarm, ook wel paniek- of bejaardenalarm genoemd, kan in veel situaties een uitkomst bieden om contact te maken voor hulpverlening. Onderstaand geven wij u een aantal voorbeelden van situaties waarbij het ouderen alarm toegepast kan worden. 

 

Bejaarden- paniekalarm in de thuis situatie.

Het persoonsalarm kan in allerlei omstandigheden uitkomst bieden. Zo kan het persoonsalarm gebruikt worden door iemand die niet in optimale lichamelijke conditie is. Men kan dan met het alarm interne- of externe hulp oproepen. Voor iedereen is het een prettig gevoel om de zender bij zich te dragen, vooral voor de naasten. Zodra zich iets voordoet waarbij men hulp nodig heeft (bijvoorbeeld vallen in de badkamer/toilet) hoeft men alleen het persoonsalarm te activeren het systeem belt dan direct naar bijvoorbeeld uw naasten / buren etc. Voorts kan het persoonsalarm natuurlijk ook gebruikt worden als men zich thuis alleen, onprettig of onveilig voelt vooral dit laatste doet zich de laatste jaren steeds meer voor. Het persoonsalarm kan in dat geval stil uitbellen niemand weet dan dat u het systeem heeft geactiveerd.Bejaarden- paniekalarm in verzorgingstehuizen en aanleunwoningen.
In veel verzorgingstehuizen en aanleunwoningen is zorg voor ouderen en ondersteuning binnen handbereik. Het ouderenalarm kan in deze situatie gebruikt worden om de verzorgende te informeren dat er hulp gewenst is. Het Bejaarden- paniekalarm kan permanent gebruikt worden of eventueel tijdelijk, bij ziekte of herstel van een bewoner.


Inbraak en overvallen.
Helaas, steeds meer mensen worden het slachtoffer van inbraken en zelfs overvallen in hun eigen woning men deinst vandaag de dag nergens meer voor terug. Een van de laatste mogelijkheden die u nog heeft om in een dergelijke situatie stil alarm te geven via het Bejaarden- Paniekalarm in dat geval wordt gebeld naar de door u ingestelde nummers zonder dat dit hoorbaar is in huis. Deze mogelijkheid wordt ook al met succes gebruikt door winkeliers die elkaar onderling op deze wijze alarmeren.

Volg ons op onze socials:

       

Hoofdkantoor

IJweg 505 I
2143 CL Boesingheliede

Route

T: 020-6595558
F: 020-6592017

E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Openingstijden

maandag - vrijdag
08.00 uur tot 17.00 uur